Yenibahar Catering

Faaliyet Alanımız; Personel Yemek Hizmetleri, Personel Piknik Organizasyonları ve Personel Parti etkinlikleridir.

Faaliyetimizi, 2009 yılından beri; Vezirçftliği D 130 Karayolu Cad. No: 224 Başiskele, Kocaeli adresimizde “Taşımalı Sistem, veya Müşteri Mutfağında Üretim” yaparak yerine getirmekteyiz.

Ancak; 15 Eylül 2017 tarihi itibari aynı lokasyonda “modern ve son teknoloji ile yapılmakta olan” firma yönetim plazamızdaki mutfağımızdan” servislerimizi En Üst Kalitede yerine getirmeye devam edeceğiz.

Personel Yemek Hizmetlerini; “Müşteri Mutfağında” Üretim veya Yenibahar Catering

Üretim Mutfağında üretim yaparak “Taşımalı Sistem” ile “Saygın Servis Sunumu Farkımız” ile yerine getirmekteyiz.

Firmamız, Gıda Üretimi yapmak için, tüm lisans ve denetim belgeleri ile “Gerekli Yeterliliğe” sahiptir.

Dolayısı ile; Mutfaklarımız, personelimiz, kullandığımız ürünler ve üretimimiz, Müşterilerimizin, Sağlık İl Müdürlüğünün ve Tarım il Müdürlüğünün denetimlerine açıktır.

Teklif alma sürecinizde, prosedürlerinizi ve kriterlerinizi bizim ile paylaşmanız durumunda “Size Özel Ekonomik Fiyat Teklifimizi” sunmaktan kıvanç duyarız.

Saygılarımızla,

Kalite Yönetimimiz

YENİBAHAR CATERING Yönetim Kadroları; Yüksek Lisans ve Lisan Diplomalı Mesleki
Tecrübeleri Yoğun Profesyonel Yöneticilerden Oluşmaktadır.
Üretim ve Servisler; Müşteri Memnuniyeti Garantisi ile yapılmaktadır.
Sağlık İl Müdürlüğü ve Gıda Tarım İl Müdürlüğü Denetim Raporları Müşteriler ile
paylaşılmaktadır.
Söz konusu bu “Denetim Raporları” arşiv olarak ( 2 ) yıl süre ile saklanmaktadır.
Mutfaklarımız, Müşterilerimizin denetimine açıktır.
Müşterinin Kalite Onayı vermediği hiçbir besin “Servis ve Fatura Edilmez” edilmez.
Gıda üretim programında, Sözleşmede Taahhüt edilen gramajların altında Et, Piliç, Balık,
Bakliyat, Sebze vb. hiçbir ürün kullanılmaz.
Kullanılan tüm ürünler, Gıda Hijyen Denetimine tabii lisanslı, patentli markalardır.
Tüm personel; Proje Müdürleri, Supervisors, Gıda Mühendisleri, Belgeli Usta Aşçılar ve
Yardımcı Personeller, Yıkama ve Temizlik Personelleri Uzman niteliğinde olup; Hijyen ve
Meslek Geliştirme ve Nitelik Kazandırma Eğitimlerine sürekli olarak tabiidirler.

Vizyon ve Misyon

VİZYONUMUZ

Türk Mutfağı Ürünlerini Unutulmaz Damak Tadı ile istikrarlı bir şekilde üretmek.
Sıcak Yemeklerin, Salata / Soğuk Mezelerin ve Pastahane Ürünlerinin ayrı ayrı
Uzman Aşçılar / Mezeciler ve Uzman Pastaneciler tarafından üretilerek “Saygın
Servis Farkımız” ile sunulmasıdır.

MİSYONUMUZ

Kaliteli Yemek Üretimi, Nitelikli Servis, Deneyimli Personel, Koşulsuz Müşteri
Memnuniyeti Garantisi kapsamında; Türk Mutfağı Ürünlerini “Besleyici, Leziz
Ve Hijyenik” değerlerde üreterek, “Saygın Servis Farkımız” ile sunmak.

Kurumsal

Yenibahar Yemek Temizlik Bilişim İnşaat Sanayii Ticaret Ltd. Kuruluş: 19.. Kasım..2009, Kocaeli Ticaret Odası Sicil No 19749 / 28061

Yönetim Kurulu Başkanı, Ayşegül Sağıroğlu ( Lisans Belgeli )

Üretim Ve Kalite Kontrol Yönetmeni, Gıda T. Zeynep Şener ( Lisans Belgeli )

Vezirçiftliği Mah. D 130 Karayolu Cad. No: 224 Başiskele / Kocaeli